Новини

Застраховка Group Plus Guard

Застраховка на покупки и лични данни – Group Plus Guard

Застраховка Group Plus Guard

Тревожите ли се за сигурността на данните, парите и покупките си всеки път, когато използвате банкомат, плащате на ПОС терминал или чрез интернет? Повечето от ежедневните финансови операции са изключително сигурни и удобни, но не липсват и злонамерени лица, които ще направят всичко възможно, за да се сдобият с данните от кредитната ви карта, личните ви документи или пък с чисто новите скъпи вещи, които сте си купили наскоро. Неслучайно някои от онлайн магазините предлагат срещу допълнително заплащане застраховка на закупената вещ. Днес ние ви представяме една по-мащабна застраховка. Тя ви защитава едновременно от кражба на самоличност, злоупотреби с откраднати банкови карти, грабеж след теглене на банкомат и кражба/щета на новозакупена вещ. Това е групова застраховка Group Plus Guard, предлагана от Колонад България.

Какво е застраховка Group Plus Guard?

Застраховка Group Plus Guard комбинира няколко покрития:

  • Защита на покупката през Интернет. Включва ъзстановяване на разходи за ремонт или замяна на вещ, закупена през интернет, ако вещта е била увредена и загубена при Кражба, Кражба чрез взлом, Грабеж, Бедствие и/или Щета в рамките на 90 дни след покупката.
  • Защита на покупката през ПОС терминал. Включва възстановяване на разходи за ремонт или замяна на вещ, закупена и заплатена с платежна карта през ПОС терминал, ако вещта е била увредена и загубена при Кражба, Кражба чрез взлом, Грабеж, Бедствие и/или Щета в рамките на 90 дни след покупката.
  • Кражба на самоличност.  Например при установено неправомерно ползване на лични данни за откриване на платежни сметки, използвани за изпълнението на платежни операции от кредитна институция. Кражбата на самоличност може да бъде установена до 12 месеца преди предявяване на претенцията. Покриват се съдебните разноски, загуба на доходи, задължения за плащания и др.
  • Грабеж при Банкомат (в рамките на 24 часа след теглене на средства от Банкомат) – необходимо е да се уведомят компетентните органи и да се представи банково извлечение. Покриват се само сумите, изтеглени от банкомата.
  • Неправомерно използване на Платежна карта – има се предвид неправомерни тегления от банкомат, от банкова сметка или кредитна сметка, или неправомерни плащания с платежна карта чрез покупка в магазин, по телефон или по електронен път (онлайн покупки и плащания), чрез използване на информация от платежната карта от трети лица.

Кой може да сключи застраховка Group Plus Guard?

Това е групова застраховка, която се сключва чрез работодател. Тя е предназначена за работодатели, които биха искали да дадат допълнителна стойност на служителите си и техните семейства, да повишат спокойствието им и чувството за сигурност. В груповата полица могат да се включат както служители на дадена компания, така и членове на семействата им.

Ако сте работодател и търсите начини за повишаване на сигурността и удовлетвореността на служителите си, застраховка Group Plus Guard е чудесно допълнение към техния социален пакет. Други високо оценявани от служителите придобивки са здравните застраховки, или т.нар. доброволно здравно осигуряване.  Ако сте служител и търсите начин да минимизирате ежедневните рискове, свързани с вашите разплащания и покупки, попитайте своя работодател за такава застраховка. За пълна информация, условия и оферта, свържете се с Инстрейд Застрахователен брокер.

Вашата сесия е изтекла! Моля започнете отново.
БУТОН