Новини

Правна помощ при ПТП

НОВО! Застраховка Правна помощ при ПТП

Застраховка Правна помощ при ПТП Евроинс

ЗД Евроинс пусна през януари нова за българския пазар застраховка – Правна помощ при ПТП. Продуктът се предлага в комбинация със задължителната Гражданска отговорност на автомобилистите.

Застраховката осигурява възможност на застрахования да получи компетентна правна помощ във връзка с настъпило застрахователно събитие с пострадали лица по застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите“. Осигурената правна помощ може да се изразява в:

  • Адвокатска защита и представителство на застрахования в гражданско или наказателно производство, образувано по повод на настъпило на територията на Република България ПТП с пострадали лица.
  • Консултации относно обхвата и действието на застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите.

Адвокатските услуги се предоставят от предварително одобрени от застрахователя правоспособни адвокати, като застрахованият има право да избере който и да е адвокат от предложен от застрахователя списък. Представителството важи за всички фази на досъдебно и наказателно производство.

Застрахователното покритие е активно за ПТП с пострадали лица. То не важи за произшествия, в които са нанесени единствено материални щети. Също така, предоставяните услуги са само и единствено във връзка с вреди, покрити от застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите.

Застраховка Правна помощ при ПТП се предоставя от Евроинс като допълнение към застраховка Гражданска отговорност и срещу допълнителна премия.

За повече информация и сключване на застраховка, свържете се с нашия екип.

Вашата сесия е изтекла! Моля започнете отново.
БУТОН