Новини

До 65 % пролетни отстъпки на застраховки ИМУЩЕСТВО

Застраховки ИМУЩЕСТВО с атрактивни условия предлагат застрахователните компании по случай настъпилата пролет и Великден. Ако полицата ви изтича скоро или все още нямате застраховка, моментът е прекрасен да защитите имота си при специални цени и условия.

До 65 % отстъпка в ДЗИ

По време на Великденската кампания на ДЗИ Застраховане можете да вземете застраховка д до 65 % отстъпка. За застрахователни суми до 200 000 лв промоционалната отстъпка е до 45 %, за суми от 200 000 до 500 000 – до 60 %, а за суми над 500 000 лв намалението може да достигне 65 %. Сключилите промоционална застраховка за дома получават и бонус покритие „Разходи за временно настаняване” (Клауза „Д16”) – само за обекти живеене.
Кампанията се провежда през месеците април и май.

До 30 % отстъпка и бонус от Армеец

От 1 април до 31 май застраховка „Защитена фамилия“ за домашно имущество и „Защитено имущество“, предназначена за фирми, се предлагат с допълнителни отстъпки съответно от 20 % и 30 %.

Сключването на застраховка „Защитена фамилия“ е максимално опростено, като за застраховане на движимо имущество до 6000 лв не се изисква опис. Минималната премия е само 10 лв. Лимитите на отговорност се избират от кандидата за застраховане. Застрахованите в рамките на промоцията получават и допълнителна клауза Ж – злополука. Тя осигурява покритие при смърт, временна и трайна загуба на работоспособност на някой от членовете на семейството.

30 % е промоционалната остъпка за застраховане на фирмено имущество със застраховка „Защитено имущество“. Офертата важи за обща застрахователна сума по една полица до 1 млн лв. Приложими са и останалите възможни отстъпки, като общото намаление може да достигне 50 %. Минималната премия е 20 лв, а за по-големи суми тя може да се разсрочи на 4 вноски.

Допълнителна 20 % отстъпка от Дженерали

От 3 април Дженерали Застраховане предлага допълнителна промоционална отстъпка от 20 % за застраховки „Домашно имущество“ и „Имущество за малък и среден бизнес“. Промоционалната отстъпка е допълнителна към всички полагащи се по тарифа отстъпки, като максималният размер на намалението може да достигне до 60 %.

За пълна информация и сключване на промоционална застраховка, свържете се с Инстрейд Застрахователен брокер. Екипът ни ще ви помогне да се ориентирате в голямото предлагане на застрахователни продукти и да изберете най-подходящия за Вас.

Ако предпочитате да сключите ЗАСТРАХОВКА ИМУЩЕСТВО ОНЛАЙН, направете го през нашия сайт ТУК и вземете реална полица без разходки до офис и телефонни разговори.

Вашата сесия е изтекла! Моля започнете отново.
БУТОН