Новини

Регионална отстъпка и нови правила за Каско от ДЗИ

dzi-new-logo-3001.jpg

ДЗИ – Общо застраховане обяви регионална промоция от 1 юли за застрахока Каско+. Заедно с това от началото на месеца компанията въвежда промени в правилата за застраховане на някои марки автомобили, като добавя Infiniti в списъка с рисковите за застраховане марки.

Регионалната промоция предвижда допълнителна отстъпка от 5 % от премията, която може да се комбинира с всички останали действащи отстъпки – при еднократно плащане на премията, при наличие на сключена Гражданска отговорност, при новозастраховано МПС или повече от един застраховани автомобили. Тя важи за всички региони, с изключение на регистрация С, СА, РВ, В и А. Промоцията е валидна до 30 септември.

От 1 юли ДЗИ стартира и промоция за монтиране на специални устройства на рисковите марки автомобили. Компанията ще поема разходите за имобилайзер или GPS тракер на клиенти с автомобили, чиито марки са в рисковия списък. Това са BMW X5 и X6, AUDI Q5 и Q7, Toyota Land Cruiser, Honda CR-V и всички модели на Range Rover и Infiniti. Марката Infiniti e добавена в рисковия списък от 1 юли като автомобилите от тези модели се застраховат по специални условия. Припомняме, че в общия случай това означава завишение на премията с 60 %, задължително монтиране на устройства за сигурност и отказ от застраховане по клауза „Кражба и грабеж“.

Вашата сесия е изтекла! Моля започнете отново.
БУТОН