Новини

Великденска промоция на имуществени застраховки

ЗАД „Армеец“ обяви великденска промоция на имуществени застраховки за физически и юридически лица. По случай празника компанията предлага отстъпки до 30 % от премиите.

Промоцията е за застраховките „Защитено имущество” (предназначена за имущество на фирми и организации с обща застрахователна сума по една полица до 1 000 000 лв.) и „Защитена фамилия” (застраховка за домашно имущество на „Първи риск”) и важи от 20 март до 31 май 2014 година.

По застраховка „Защитено имущество“ се въвежда допълнителна отстъпка от 30 %, като заедно с това могат да се ползват и останалите отстъпки в тарифата. Условието е крайната отстъпка да не надвишава 50 %, а минималната премия да е поне 20 лв. Застраховката може да се плати и разсрочено.

За застраховка „Защитена фамилия“ се прилага 20 % намаление в размерите на застрахователните премии на всички покрития, като минималната премия е 10 лв. Застраховката се сключва на „Първи риск“, а процедурата по издаване на полицата е максимално опростена.

При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.

За въпроси и сключване на застраховка, не се колебайте да се свържете с офисите на Инстрейд застрахователен брокер.

Вашата сесия е изтекла! Моля започнете отново.
БУТОН