Новини

Промоция от Армеец за земеделски стопани

Застрахователна компания Армеец обяви промоция за застраховка Каско на земеделска техника по време на Международната селскостопанска изложба БиоАгра 2014. Всички нови земеделски машини ще се застраховат на преференциална цена по време на изложението.

Премиите ще се калкулират с преференциално тарифно число от 0,8 %. Промоционалната цена се запазва, независимо от начина на плащане – еднократно или разсрочено.

Промоцията важи за застраховане на фабрично нова земеделска техника, закупуването на която е договорено между 4 и 8 март. Закупената техника трябва да бъде регистрирана или да подлежи на регистрация в България. Промоционалните условия са валидни и при закупуване на селскостопанска техника на лизинг.

Документите, които се изискват, за да се възползвате от промоцията, са оферта за продажба, договор за покупко-продажба или фактура. Поне един от тях трябва да е издаден между 4 и 8 март. За техника, закупена на лизинг, се представя попълненото и прието от лизинговата компания искане, или лизингов договор, издадени в посочения срок.

За пълни подробности за промоция, свържете се с офисите на Инстрейд застрахователен брокер.

Вашата сесия е изтекла! Моля започнете отново.
БУТОН