Новини

Промоции на спортни стоки от AQUASPHERE и SUUNTO

Отстъпка от 10 % могат да ползват любителите на водните спортове в новия магазин на AQUASPHERE и SUUNTO, който отвори на ул. Раковски 122.

Промоцията важи в събота, а през всички останали дни магазинът предлага Happy hour между 16 и 18 ч. По това време стоките могат да бъдат закупени с 5 % намаление.

Магазинът предлага голям спектър от разнообразна водолазна екипировка като очила и маски за плуване, бански и неопренови костюми, плувни шапки, плавници, шнорхели, плажни обувки и джапанки, кърпи, тапи за уши, капки срещу запотяване, щипки за нос и др., както и всякакъв вид екипировка за плуване, гмуркане, триатлон и водни развлекателни спортове на марките AQUASPHERE и AQUA LUNG. Продуктите са произведени в Италия, а марката AQUA SPHERE е най-добрата на светояния пазар. Там можете да намерите и SUUNTO спортни инструменти и часовници за дайвинг, тренировки, алпинизъм, туризъм, ски, ветроходство и голф.

Магазинът се намира на ул. Раковски 122, на ъгъла с ул. Хан Крум (на 50м. от пл. Славейков) с работно време: Понеделник – Петък: от 10 ч. – 19 ч. Събота : 10 ч. – 16 ч. Телефон: 0885 188 122.

17

Вашата сесия е изтекла! Моля започнете отново.
БУТОН